Hei

Veien fra Aarhus til Grenå til Nøtterøy og hjemmehavna i Sande gikk fort og nå er vi hjemme. For en mottakelse vi fikk. Vi er heldige som har familie og venner rundt oss og vi setter stor pris på dere alle sammen. Tusen takk for at dere gjorde hjemkomsten  uforglemmelig!

Vi vinkes farvel i Danmark av Karin, Storm og Sander.

Vi vinkes farvel i Danmark av Karin, Storm og Sander.

Familie og venner på Fjærholmen, Nøtterøy.

Der det er hjerterom er det husrom – det er plass til alle i Mosaikken. Familie og venner stilte med flagg, kake og kaffe på Fjærholmen, Nøtterøy.

Anne Synnøve og Lars møtte oss med flagg og vannsprut allerede i Horten. Tusen takk til Anne Synnøve for flotte bilder på vår siste etappe.

Mosaikk på vei inn Holmestrandsfjorden. Det er lite vind så motorseiling må til for å rekke ETA.

image

Men en prat på fjorden med Anne Synnøve og Lars har vi tid til når de dukket opp utenfor Horten.

Vi fikk skjorte uten striper av Jarle før avreise. Nå synes vi kapteinen hadde gjort seg fortjent til stripene og vi teipet på seks striper med svart elektroteip på vei inn Sandebukta. Klart finutstyret måtte på - det var en dag for feiring!

Vi fikk hvit skjorte uten striper av Jarle Mogensen før avreise. Nå synes vi kapteinen hadde gjort seg fortjent til stripene og vi teipet på seks striper på hver side med svart elektroteip på vei inn Sandebukta. Klart finstasen måtte på – det var en dag for feiring!

Nøve, Jon, Nickolai og Hedda møtte oss på vei inn Sandebukta.

Nøve, Jon, Nickolai og Hedda møtte oss på vei inn Sandebukta.

Flott mottakelse i hjemmehavna på Nordre Jarlsberg brygge.

Flott mottakelse i hjemmehavna på Nordre Jarlsberg brygge.

Tusen takk for følget! 

Mosaikktur.no ble opprettet med tanke på å holde familie, venner og bekjente oppdatert på hvordan vi hadde det på langtur. I tilegg har vi nå en god dokumentasjon av turen som vi selv vil glede oss over fremover. Vi har forsøkt å gi et lite inntrykk av seilelivet, livet ombord på Mosaikk og vårt møte med nye steder og kulturer på veien. Det har av og til vært litt hodebry å finne steder med nettilgang, men stort sett har vi klart det uten at det har gått alt for lang tid mellom hver oppdatering… Vi vet at mange har fulgt med og det setter vi utrolig stor pris på. Vi har også skjønt at det er en del som har sendt hilsninger som ikke har kommet frem da vi fikk litt utfordringer med e-postkontoen underveis. Vi skal forsøke å ordne opp i det nå, men takker uansett for alle hilsninger.

Tusen takk til alle seilere vi har møtt underveis. Vi ser frem til nok en ankerdram og mimring over året som har gått.

Fremover vil vi gå i gjennom ufattelige mengder med foto og film, samle dagboknotater, loggbok, blogginnlegg, alle hilsninger og ting og tang vi har samlet underveis i en egen liten skattekiste.

Det har vært en tur vi aldri vil glemme!!!

IMG_5604

Hovsveien  13, Berger. Fremover skal vi bare somle, treffe folk, flytte ut av båt og inn i hus. Velkommen skal du være!!!

Tusen takk fra Jakob & Eirin