Hallo

Mama’s calling!

Jeg flyter i havet. Det turkise, lyseblå skinnende havet. Hvit sand og varme. Her er jeg sammen men Eirin og Jakob. De er like hele, utrolig brune og full av ny kunnskap og erfaringer om livet til sjøs. Det er godt å være sammen med dem og resten av familien.

En herlig barnevennlig strand gir også kos for de voksne.

IMG_4184

Barnebarn Even på 6 år og jeg er morgenfuglene, for en lykke. Første natt var overveldende, med start på terrassen kl 03.00. Helt stille – mørkt – stjerner. Vi så den nye dagen komme og sovnet der på hver vår sofa. Mari, snart 4, kom ut en sen kveld og så med store øyne på lyssatte badebasseng. Bestemor, det er helt magisk – lilla vann! I kveld skal vi alle bade i det lilla, blå, gule og røde vannet.

Vi liker godt å lage «sakte» ferie, aller mest elsker jeg å ha familien samlet rundt meg.

Familien samlet i Mosaikk

Familien samlet i Mosaikk

Dagene fylles med oppdagelsesferd. Folk er hyggelige og hjelpsomme, de er i alle farger fra lyse til mørke brune. Frodige og formfulle damer, unge rastafarityper med dreds til langt ned på ryggen. «Front og back gater» med turisme og butikker i front – folkeliv bak.

Mor og datter i fargerike gevanter.

Karnevaltid! Mari og Even følger spent med på barnetoget.

Karnevaltid! Mari og Even følger spent med på barnetoget.

IMG_4227[1]

Fint for Even å se tante og onkel igjen.

Hverdagslivet er enkelt og i stor kontrast til enorme båter, rike seilere og turister. Amerika preger også denne øya. En tror det ikke før en ser det. Alt er forstørret opp, kjøleskap, ketchupflasker, kaffekopper og glass. Også prisene der turistene ferdes. Men det er egentlig forståelig i denne kontrastenes verden.

Even synes det er spennende med kokosnøtter. Vi valgte butikk i stedet for klatretur til topps i en palme. Med hammer og kniv ble nøtta åpnet og familien delte kokossaft og kjøtt. Jakten på å høste kokosnøtt selv fortsetter.

Even og Jakob åpner kokosnøtt.

Even og Jakob åpner kokosnøtt.

God påske til dere alle.

Hilsen Sylvi